Groeien vanuit jouw kracht

Mijn passie is om ondernemers en organisaties te helpen de eigen authentieke kracht van hun merk te vinden zodat ze met volle passie kunnen bouwen aan een betekenisvol merk die verbindt en positieve impact maakt en zo bijdraagt aan de groei van de onderneming.

Dit doe ik door te luisteren, analyseren, reflecteren, structureren en tegelijk te adviseren en vooral het voor jou te visualiseren. Zodat je daarna gemotiveerd, met focus en vol passie, in actie kan komen.

Nadat ik meer dan 10 jaar als ondernemer en Art Director van een ontwerpburo aan verschillende mooie merken heb mogen bouwen, heb ik al mijn kennis, ervaring en inzichten omgezet naar de Living Your Brand methode. Een traject dat gericht is op ondernemers en bedrijven die willen groeien. Die kritisch naar zichzelf of hun organisatie willen kijken en structuur willen aanbrengen. Met focus op groei en een mooie positionering in de toekomst. Die met echte en oprechte branding en marketing hun klanten willen verbinden aan hun merk.

Ik weet namelijk dat een merk dat opvalt vanwege eigenheid en relevantie een blijvende impact maakt. Als je dan met effectieve marketing je doelgroep weet te bereiken, creëer je een merkbeleving voor je klant die ze telkens weer opnieuw willen beleven. Je verbindt op gevoel, en dan maak je positieve impact!

En als ik jou een stukje kan helpen om die positieve impact te maken, ga ik weer met een glimlach naar huis.

 

Gerda Spee
branding coach
(zoals sommige klanten mij noemen 😉)