Groeien vanuit jouw kracht

Mijn passie is om ondernemers en bedrijven te helpen die eigen authentieke kracht van henzelf en hun merk te vinden zodat ze bewust en met plezier en passie (weer) kunnen bouwen aan hun waardevolle merk die verbindt en het leven van een ander positief beïnvloed.

Ik laat je een voor jou nieuw stukje wereld zien (die vaak heel dichtbij je ligt). Dit doe ik door;

» naar je te luisteren
» te reflecteren en als een spiegel voor je te zijn
» je groter te laten dromen en opties te laten zien en voelen
» te structureren (je gedachtes, wensen, prioriteiten, focus, doelen)
» je te motiveren tot actie
» en vooral het voor jou te visualiseren. Zodat je gemotiveerd, met focus en vol passie, in actie kan komen.

Nadat ik meer dan 12 jaar als ondernemer en Art Director van een ontwerpburo aan verschillende mooie merken heb mogen bouwen, heb ik al mijn kennis, ervaring en inzichten omgezet naar de Living Your Brand methode. Een traject dat gericht is op ondernemers en bedrijven die willen groeien. Die kritisch naar zichzelf of hun organisatie durfen kijken en structuur willen aanbrengen, de bezieling (passie en plezier) weer willen voelen, met focus op groei en de gewenste positionering (in de toekomst). Die met oprechte en waardevolle marketing hun klanten willen verbinden aan hun merk. Die vanuit hun essentie, positieve impact willen maken op deze wereld.

Ik weet namelijk dat een merk dat opvalt vanwege eigenheid en relevantie een blijvende impact maakt. Als je dan met effectieve marketing je doelgroep weet te bereiken, creëer je een merkbeleving voor je klant die ze telkens weer opnieuw willen beleven. Je verbindt op gevoel, kunt waarde geven die ze aannemen en dan maak je positieve impact!

En als ik jou (steeds) een stukje verder kan helpen om die positieve impact te maken, ga ik weer met een glimlach naar huis.

 

Gerda Spee
merk specialist en mentor voor merken die willen groeien