Focus, advies, strategie en design

De kracht van Living Your Brand zit hem in de totaalaanpak van jou en je bedrijf, intern en extern. We duiken diep, analyseren en spiegelen veel zodat jij met een superdrive en nieuwe energie daarna stappen kan gaan zetten. Je gaat ervaren welke power er in je business en merk zit en hoe je dat kan gebruiken om meer impact te maken.

tell me and I forget,
teach me and I may remember,
involve me and I stay

Business & Merk

In het Business & Merk traject, die bestaat uit acht modules, brengen we de focus op het stevige fundament (intern) van je onderneming. We werken aan de merkessentie, positionering, doelgroepen, business (diensten) en focus. We bouwen deze bedrijfsfundamenten uit op een manier die helemaal bij jouw onderneming past. Om dat vervolgens super sterk naar buiten te kunnen brengen in een brandstory, merkbeleving en marketing zodat je merk als en magneet klanten naar zich toe trekt.

Je hebt focus, doelen en een heldere groeistrategie voor intern en communicatiestrategie voor extern.

Mindset & Kracht

Naast de basis 8 modules die gericht zijn op business en merk, zijn er voor de ondernemer 3 extra modules die wat persoonlijker zijn. In deze extra modules ontdek je vanuit welke drive jij onderneemt. Wat je WHY, je ondernemerskracht is. We werken o.a. aan je mindset, je expertstatus, je tijd en daadkracht. Dit doen we eerst, voor het Business & Merk traject.

Je hebt dan de juiste mindset, een stevig fundament en minder (of geen) afleidingen meer zodat er ruimte is voor groei. 

Maatwerk en design

We doen het samen. Een volledig traject bestaat uit 3 of 4 sessies, waarbij ik samen met jou of de hele organisatie, in je business duik. De 8 of 11 modules zijn een leidraad door het traject heen. Omdat ik weet dat jij speciale wensen hebt en tegen andere dingen aanloopt dan een andere ondernemer of organisatie, is elk traject maatwerk. We spitsen het toe op jouw bedrijf en focussen op de issues waar jij tegenaan loopt.

Om het helemaal compleet te maken voor je, hebben we ook een eigen ontwerpburo in huis. We kunnen alle nieuwe plannen en ideeën daadwerkelijk ook gelijk voor je visualiseren, ontwerpen en realiseren. Kijk eens op gedesign voor de trajecten waar we andere ondernemers al mee hebben geholpen.

Klant aan het woord

In ons proces stelde Gerda vragen en was niet bang om door te vragen en richting te geven op basis van wat ze hoorde. Hierdoor heeft ze een prettige natuurlijke autoriteit op haar vakgebied. Na de rebranding hadden we niet alleen een logo, maar een merk waar we verder aan konden bouwen. En de lancering op het event was echt super gaaf!

e/MTIC (samenwerking TU/e en Royal Philips)

Online tuincoach volgt Living Your Brand methode van Gerda Spee

Ondernemer aan het woord

“zo blij dat ik dit traject gestart ben”

Ook de Onlinetuincoach heeft soms onderhoud en wat bemesting nodig voor een gestructureerde groei.
Na voeding 2 al zo blij dat ik dit traject gestart ben.
Onderweg naar iets moois.

 

Wim den Oudsten

Organisatie aan het woord

‘het is het beste document dat we in jaren op tafel hebben gehad’

Het bestuur was erg enthousiast over en onder de indruk van de resultaten van onze sessies. Ze vonden het mooi dat we zo breed hadden gekeken naar het totale hospice in plaats van naar enkele onderdelen.

Bekijk de video Testimonial Hospice

 

Stichting Hospice Nijkerk